Image
Top
Navigation

ChiKa-Running

Welkom bij ChiKa-Running!

De naam ChiKa-Running is in eerste instantie ontstaan uit de samenvoeging van Chi en Karlijn. Toen ik ontdekte dat Chika een Japanse meisjesnaam is met de betekenis ‘wijs’ was de keuze snel gemaakt! Ik zie ChiRunning namelijk ook als een wijze manier van hardlopen. Je loopt efficiënt en blessurevrij. Je maakt gebruik van de krachten die op je af komen in plaats van er tegenin te gaan. Je versterkt en gebruikt vooral je kernspieren. Daarom kan ik deze wijze manier van hardlopen iedereen aanbevelen.

Op dit moment kan je bij ChiKa-Running terecht voor basisworkshops of privélessen ChiRunning. Bij voldoende animo verzorg ik ook een Start-to-ChiRun programma in combinatie met Runningtherapie.

Runningtherapie is het therapeutisch inzetten van rustig hardlopen onder begeleiding van een runningtherapeut als aanvullende behandelvorm voor mensen met psychische klachten.Ik richt me vooral op mensen met (over)spannings- en vermoeidheidsklachten. Runningtherapie kan worden gezien als een opstap van niet of nauwelijks bewegen naar deelname aan reguliere sportieve activiteiten.

Zelf ondervind ik bijna dagelijks wat hardlopen met me doet: ik eet en leef gezonder, ik word er energieker van, ik kan beter relativeren en ben na het lopen positiever en creatiever. Met Runningtherapie wil ik je onder begeleiding laten starten met hardlopen. Ik wil je heel graag zelf de gunstige effecten van hardlopen laten ervaren. Ik kan je deskundige begeleiding bieden, zowel in trainingsopbouw als looptechniek. We lopen 1 x per week samen en daarnaast loop je nog 2 x per week zelfstandig op basis van een persoonlijk schema.

Tot ziens bij één van de activiteiten van ChiKa-Running!